Jučerašnji obrok kao da je upravo pripremljen
Решење
Zahvaljujući regeneraciji parom, svašta ćete čuti o ostacima jučerašnjeg obroka, recimo, da je fino, slasno i ukusno!
Jasno nam je da se niko preterano ne raduje ostacima. Kad je bio sveže pripremljen, taj je obrok bio pravo uživanje za vaše nepce. Ali je sada to jučerašnja večera... Šta ako možemo učiniti da vaše jelo ima isto tako dobar ukus kao da je tek pripremljeno? To možete postići uz funkciju za regeneraciju parom kojom su opremljene Electrolux parne rerne.
Zahvaljujući regeneraciji parom, namirnice možete podgrevati bez gubitka ukusa. Nežno kruženje pare sprečava isušivanje namirnica, koje zadržavaju svoju teksturu. Podgrejana jela ponovo imaju ukus tek pripremljenog obroka.
Regeneracija parom omogućuje praktično zagrevanje namirnica direktno na tanjiru. Jednostavno, u postavkama odaberite „specials” i zatim regeneraciju parom. Lazanje postavite na rešetku na drugom nivou i ostavite u rerni 15 do 20 minuta. Sada možete da uživate u ostacima obroka kao da je upravo pripremljen.
Prilikom regeneracije parom i podgrevanja uopšte, imajte na umu da je različitim namirnicama potrebno različito vreme da bi se u potpunosti zagrejale i bile spremne za jelo. Na primer, perad i drugo meso potrebno je duže grejati nego povrće. Odaberite pravo vreme podgrevanja u zavisnosti od namirnica koje pripremate da biste sigurno uživali u ostacima obroka odličnog ukusa.
Da li vam je ovaj članak bio od pomoći?
Повезани чланци
- Kako se koristi funkcija AquaClean za čišćenje vaše Electrolux rerne
- Simboli i funkcije vaše Electrolux rerne
- Kako se čisti i neguje vaša Electrolux rerna
- Kako se uklanja kamenac iz vaše Electrolux parne rerne
- Kako se koristi katalitičko čišćenje na vašoj Electrolux rerni
- Prženje u modernim električnim rernama
- Kako se koristi pirolitičko čišćenje na vašoj Electrolux rerni
- Ventilator za hlađenje rerne radi neprekidno
- Kako se koristi funkcija za pečenje pice na vašoj Electrolux rerni
- Voda izlazi iz rerne kada se otvore vrata, na kuhinjski pod, nakon upotrebe Sous Vide kuvanja